Sveising i Oslo

Sveising og stålarbeider for kunder i Oslo og Akershus er vårt største fokusområde. Vi arbeider også mye med kunder i Jessheim og Ullensaker. I dette området leverer vi gode produkter og tjenester på en rask og effektiv måte.

Ta kontakt

Et lite og spesialisert sveiseverksted

Gustavsen & Slemdal AS er et lite og spesialisert sveiseverksted med mekanisk kompetanse som har eksistert siden 60-tallet. 


Selv om vi er spesialiserte innen vårt fagområde, er vi allsidige og fleksible i kontakten med våre kunder. Rask levering av produktene og tjenestene våre uten å gå på kompromiss på kvaliteten er det som kjennetegner oss. Dette drar kundene våre fordeler av, og vi har svært mange fornøyde referansekunder. Våre sveiseoppdrag spenner seg fra små reparasjoner av stålprodukter til produksjon av større stålkonstruksjoner for både privatpersoner og bedrifter. 


Dette kan for eksempel være produksjon og sveising av snøskjær for traktor, kjøreramper, gitterbur, trapper og rekkverk. Vi har mange slike oppdrag for privatpersoner og bedrifter f.eks.i landbruket og møllebransjen. Vi er også en solid underleverandør for større entreprenører. Vi dekker hele Norge med våre produkter og tjenester relatert til sveising, men hovedvekten av våre kunder kommer fra Oslo og Akershus. I Ullensaker kommune, hvor vi holder til, er vi en vi en bedrift som er godt kjent for vår allsidighet og evnen til å komme med gode løsninger når det gjelder både små og store sveiseoppdrag. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale 

Dersom du har behov for sveising eller informasjon er det bare å ta kontakt på telefon 63 94 20 40 eller send oss en e-post ved å fylle inn skjema.