Stål Oslo og Akershus

Gustavsen & Slemdal AS er et lite og spesialisert sveiseverksted med bred kompetanse. Våre produkter og tjenester er i all hovedsak relatert til stål og platearbeid . Våre tjenester består av alt fra små sveisejobber til tegning, produksjon og montering av store stålkonstruksjoner. Vi er godkjent for ansvarsrett: Utførelse av montering av bærende metall -eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 2.

Ta kontakt

Våre tjenester og produkter

Sveising av stål og aluminium, produksjon og montering av trapper og rekkverk i stål, samt produksjon og montering av forskjellige stålkonstuksjoner etter tegning oppsummerer hva slags tjenester og produkter vi leverer. 


Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet. I tillegg til å utføre arbeider på og med stålkonstruksjoner, tilpasser vi og kapper både stål og aluminium etter de spesifikasjoner som kundene våre ønsker. Hvis stålet skal brukes til spesielle bruksområder bistår vi gjerne med tips og råd rundt dette hvis ønskelig. Vi er ønsker å hjelpe våre kunder til å finne en løsning på stålarbeidet som de er fornøyde med. 


Vi jobber med ulike utfordringer knyttet til tegning, produksjon og montering av stålkonstruksjoner hver eneste dag. Ta gjerne kontakt for å få et tilbud på hva vi skal ha for å gjøre hele eller deler av jobben. En av årsakene til at vi har holdt det gående siden 60-tallet og i tillegg har mange gode referansekunder, er at vi er veldig lydhøre for våre kunders behov, ønsker og forventning til sluttproduktet. Vi tar hensyn til disse momentene sammen med kundens budsjett. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale 

Vi dekker hele Norge med våre produkter og tjenester relatert til sveising av stål og aluminium, men hovedvekten av våre kunder kommer fra Akershus og Oslo. Vi har også mange kunder fra Jessheim og Ullensaker. 


Dersom du har behov for sveising eller informasjon er det bare å ta kontakt på telefon 63 94 20 40 eller send oss en e-post ved å fylle inn skjema.